Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina integral
- 50 g de harina de centeno
- 150 g de harina de fuerza
- 10 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 170 g de muesli
- 350 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 6 - 8 cubitos de hielo (para producir vapor)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9612 kJ / 2304 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 435.6 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 52.8 g
Alternatywne przepisy
Pan de molde integral con espinacas
1 Std. 40 Min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Pan de nueces
3h 45min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15u.
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral al vapor
2h
Pan integral de molde
3 Std.
Pan integral de espelta y centeno
2h 15 min.
Pan de cinco semillas
1h 50 min.
Hogaza rústica con centeno
16 godz.