Pan de molde con semillas de amapola

Pan de molde con semillas de amapola

4.7 130 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
18 rebanadas

Składniki

Esponja
  • 100 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 130 g de harina de fuerza
Masa de pan
  • 250 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para el molde)
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de harina de fuerza
  • 2 cucharadas de semillas de amapola

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 116 kcal / 488 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...