Urządzenia i Akcesoria
Galette Bretonne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 porzioni
Składniki
-
750 g di acqua
-
330 g di farina di grano saraceno
-
10 g di sale + q.b.
-
13 uova
-
burro q.b.
-
12 fette di prosciutto cotto
-
12 fette di Gruviera
-
pepe nero macinato q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
591.7 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
148.2 kJ /
314.7 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scones
30 min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 min
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4 godz.
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 min
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1 godz. 10 min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 min
Gazpacho
15 min