Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di foglie di coriandolo fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 50 g di aceto di riso
- 1 cucchiaio di miele
- 2 cucchiai di salsa di soia chiara
- 2 cucchiai di olio di sesamo
- 50 g di olio di semi di arachidi
- 15 g di cipollotto a rondelle (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1652.5 kJ / 395 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 38.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 515.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone teriyaki
50min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Salsa piccante allo zenzero
30min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1h 30min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Mango Colada
10 min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30min
Salsa piccante agrumi e coriandolo
20 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1h 40min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Bao di maiale con uova di quaglia (Banh bao)
3h