Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di foglie di coriandolo fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 50 g di aceto di riso
- 1 cucchiaio di miele
- 2 cucchiai di salsa di soia chiara
- 2 cucchiai di olio di sesamo
- 50 g di olio di semi di arachidi
- 15 g di cipollotto a rondelle (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1652.5 kJ / 395 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 38.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 515.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 Std. 30 Min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50 Min
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2 Std. 30 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2 Std. 45 Min
Chutney al mango e senape
1 Std. 10 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Napa Kimchi
86 Std.
Garam Masala
20min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Guacamole Tex-Mex
5 min