Urządzenia i Akcesoria
Choron Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh parsley, leaves only, reserving stems, to tastefresh chervil leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
ripe tomato halved50 g
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato purée to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
1335 mg
Białko
27 g
Kalorie
7899 kJ /
1885 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Beetroot and Mint Jelly
1 godz.
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 godz.
Passion Fruit Soufflé
35 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Pepper vinaigrette
5 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 godz. 30 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min