Urządzenia i Akcesoria
Choron Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh parsley, leaves only, reserving stems, to tastefresh chervil leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
ripe tomato halved50 g
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato purée to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
1335 mg
Białko
27 g
Kalorie
7899 kJ /
1885 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Whipped cream
10 min
Kung Pao Prawns
45 min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 godz. 10 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Mini Choux with Strawberries
2 godz. 10 min