Urządzenia i Akcesoria
Fresh Pasta Dough
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
water for cooking pasta
-
salt for cooking pasta
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Béchamel Sauce
15 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Pizza Dough
1 godz.
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Pitta Bread
2 godz.
Hollandaise Sauce
15 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min