
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- water, for cooking pasta
- salt, for cooking pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Pizza Dough
1 Std.
Baguettes
3h 45 min
Pitta Bread
2h
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Hollandaise Sauce
15min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min
Béchamel Sauce
15min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min
Shortcrust pastry
5min
Béchamel Sauce
15min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Ciabattine
3h 30min