Urządzenia i Akcesoria
Fresh Pasta Dough
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
water for cooking pasta
-
salt for cooking pasta
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Houmous
13 godz. 30 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Choux Pastry
2 godz.
Pitta Bread
2 godz.
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Crème Pâtissière
15 min