![Fresh Pasta Dough Fresh Pasta Dough](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5053AED-32E1-4A02-BA34-2328C56BEC08/Derivates/C932D501-D74A-4B51-A097-23A35F62250E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- water, for cooking pasta
- salt, for cooking pasta
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Béchamel Sauce
15min
Shortcrust pastry
5min
Pitta Bread
2 Std.
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 Std. 30 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Fresh pasta dough
1 Std.