Urządzenia i Akcesoria
Yogurt fresco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
8 vasetti
Składniki
-
1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
5 g
Kalorie
371 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Farina di cereali o legumi
5min
Zucchero vanigliato
72h
Dado di pollo
50min
Gelato leggero alla frutta
10min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Burro
40min
Pastina da minestra
10min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Condimento all'arancia e curry
10min
Pane rustico
2h
Yogurt ai frutti rossi
16h
Yogurt fresco ai mirtilli
15h 45min