Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di castagne secche sbucciate
- 500 g di latte intero
- 400 g di confettura di marroni
- 30 - 50 g di Rum (opcjonalnie)
- 20 g di cacao amaro in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 43.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrina ai due colori
1h 20min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Crostata alle mele
1h
Crema inglese
15 min
Zabaione
15 min
Bavarese alle nocciole
7h
Torta frangipane
1sa 25 dk
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20 min
Mousse ai frutti rossi
4h
Soufflé al formaggio
55min
Crème caramel
3h 45min