Chicken stock paste
TM6 TM5

Chicken stock paste

4.9 (455 ocen)

Składniki

  • 300 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces, partially frozen
  • 300 g mixed white roots and vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g rock salt
  • 120 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
105 kJ / 25 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
0.8 g
Sód
2876.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy