Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
white wine120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2876.7 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
105 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef stroganoff
35 min
Pumpkin soup
30 min
Vegetable stock paste
30 min
Meat stock paste
45 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Sweet and sour pork
40 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min