
Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
white wine120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
25 kcal /
105 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
2876.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Beef stock paste
3 godz.
Vegetable stock paste
30 min
Meat stock paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Mashed potatoes for two
30 min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Chicken and sweet corn soup
30 min