Chicken stock paste

Chicken stock paste

4.9 470 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g

Składniki

  • skinless chicken thigh fillets cut into pieces, partially frozen
    300 g
  • mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces
    300 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • rock salt
    150 g
  • white wine
    120 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 25 kcal / 105 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 0.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 2876.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...