
Urządzenia i Akcesoria
明太子海鮮鹹派(12個)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 個
Składniki
派皮
-
奶油 ,切丁(約1公分),放置冰箱冷凍150 克
-
冰糖粉1 ½ 茶匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
低筋麵粉200 克
-
高筋麵粉55 克
-
蛋黃20 克
-
冰水50 克
-
白醋5 克
Quiche蛋液
-
鮮奶油500 克
-
蛋黃5 顆
-
蛋1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
明太子奶油醬
-
明太子100 克
-
日式美乃滋50 克
-
奶油100 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
456.5 kcal /
1908.2 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
21.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
235.7 g
Sód
320.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚私房菜 - 呂昇達 II
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan