Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina di grano
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta frolla
1h 50 min
Panna montata
10min
Crema pasticcera
15min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Cioccolata calda
10min
Pasta di zucchero
1h 10min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta frolla
1h 50 min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min
Pasta frolla dolce
1h 50 min
Muffin salati allo speck
50min
Impasto per pizza
1h