Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g) (opcjonalnie)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta Choux
2h
Pasta frolla
1h 50min
Glassa al cioccolato
20min
Zucchero a velo
5min
Crema pasticcera
15min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Pasta choux
2h
Pan di Spagna
1h 50min
Salsa al caramello
1h 30min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50min