Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 porzione di pasta frolla, come da ricetta base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata (v. consiglio)
- 50 g di zucchero
- 10 g di liquore limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta all'uovo
Brak ocen
Pasta di mandorle
Brak ocen
Panini alle nocciole e frutta secca
3h 5 min
Cake al limone
1 Std. 5 Min
Panini al müesli (dolci)
Brak ocen
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Brak ocen
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Brak ocen
Dolcetti al cioccolato e lamponi
Brak ocen
Trancetti al cioccolato ed arancia
2h 40min
Occhi di bue
1 godz. 40 min