Urządzenia i Akcesoria
Cannoli alle nocciole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porzioni
Składniki
-
1 porzione di pasta frolla come da ricetta base
-
200 g di cioccolato fondente alle nocciole
-
300 g di ricotta fresca sgocciolata (v. consiglio)
-
50 g di zucchero
-
10 g di liquore limoncello
-
1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.7 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Danubio dolce
3h 25min
Polpettine gufetti ai formaggi e pretzel
Pas d’évaluation
Pasta frolla dolce
1h 50min
Pan brioche
9h 30min
Crêpe
1h 15min
Torta di carote
1h 10min
Salsa olandese
15min
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3h 10min
Pudding alle fragole
Pas d’évaluation
Pasta frolla
2h 5min
Salsa al caramello
1h 30min
Pan Brioche
8h