Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
⅛
di cubetto di lievito fresco
lub ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11j
Pane tipo ciabatta
1óra 45p
Baguette
4 godz.
Panini del 1° Agosto
1óra 10p
Burro
40 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Pizza alla romana
Ninguna valoración
Panini integrali per hamburger
Ninguna valoración
Torta salata con pollo e pere
Ninguna valoración
Pollo in salsa di pesche
Ninguna valoración
Meringata al limone
2óra 30p