Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
⅛
di cubetto di lievito fresco
lub ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt fresco
11h 10min
Crema Thermomix®
45 min
Albumi montati a neve
5min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Panna cotta
6sa 30 dk
Minestrone
45 min
Crema inglese
15 分钟
Panini di San Gallo
26h 30min
Burro
40 min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1sa 30 dk
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Brak ocen
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk