Urządzenia i Akcesoria
Preimpasto per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
500 g
Składniki
-
½ cucchiaino di lievito secco⅛ di cubetto di lievito fresco
-
250 g di acqua
-
500 g di farina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Condimento allo yogurt
5 min
Zucchero vanigliato
72 godz.
Crema al caffè
15 min
Grissini
2 godz.
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Burro
40 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Pizza quattro stagioni
Brak ocen
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Torta di ricotta
50 min
Purè di patate
45 min