Urządzenia i Akcesoria
Pasta all'uovo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
330 g
Składniki
-
200 g di farina + q.b. per la lavorazione
-
di cucchiaino di sale + q.b. per cuocere
-
2 uova
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
acqua per cuocere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
11 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta all'uovo
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Meringhe
2 godz.
Pastella per fritti
1 godz.
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Besciamella
15 min
Piadina romagnola
15 min
Pasta all'uovo
1 godz.
Cantucci
1 godz. 50 min
Pesto alla genovese
20 min