Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina di grano + q.b. per la lavorazione
- di cucchiaino di sale + q.b. per cuocere
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- acqua per cuocere
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi di patate
1óra 15p
Pasta all'uovo
Keine Bewertungen
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Impasto per pizza
1óra
Gnocchi di patate
1h 30 min
Maionese
10 min
Torta della nonna
4 godz.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Cantucci
1 godz. 50 min
Pasta frolla
2h 5min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Pasta all'uovo
1óra