Tarte flambé con pancetta

Tarte flambé con pancetta

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

Impasto
  • 260 g di farina bianca
  • 20 g di olio di oliva
  • ¼ di cubetto di lievito fresco (10 g)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 135 g di acqua
Stampi
  • farina bianca per spianare
  • 130 g di cipolle dipende dalla grandezza, a metà o in quarti
  • 180 g di panna acida
  • 150 g di pancetta, a fette a strisce (5 mm)
  • 2 pizzichi di fior di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.3 g
Kalorie 5365.5 kJ / 1281.7 kcal
Tłuszcz 87.1 g
Węglowodany 99.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...