Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cetriolino sott'aceto, tagliato a metà
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, sgocciolato (peso netto sgocciolato: circa 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaio di senape
- ¼ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6304 kJ / 1506 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 137 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Mousse di tonno
10min
Polenta ai porri con topping di castagne
Brak ocen
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Frittelle di mele
45min
Corona dei Re Magi con uvetta
1hod. 55min
Salsa al curry
10min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Mousse di formaggio
10min
Riso casimiro
45min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Torta di carote argoviese
2h