Crostata al Vin cuit

Crostata al Vin cuit

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 fette

Składniki

Pasta frolla
  • 200 g di farina
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 100 g di burro morbido, a pezzi
  • 40 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
Ripieno
  • 2 uova
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 200 g di Vin Cuit (Raisinée)
    200 g di concentrato di pere
  • 100 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 1507 kJ / 361 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...