Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panna cotta
- 400 g di panna, min. 30% di grassi
- 400 g di latte intero di vacca
- 100 g di zucchero semolato
- 1 stecca di vaniglia, tagliata a metà per il lungo
- 3 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e una ciotola di acqua fredda
Coulis di mango
- 1 mango maturo, tagliato a pezzi (circa 350 g di polpa)
- 25 g di succo di lime (½ lime)
- 20 g di acqua
- 10 g di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552 kJ / 372 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Gulasch
3h
Birchermüesli
1h 10min
Panpepato lucernese
55min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10min
Salsa al curry
10min
Crema Thermomix®
45 min
Crema catalana
40min
Treccia con mirtilli rossi
Ninguna valoración
Treccia bernese
1u. 45min