Urządzenia i Akcesoria
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette
Składniki
-
70 g di zucchero
-
50 g di burro in Stücken
-
1 cucchiaino di miele
-
300 g di latte
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
-
1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
-
500 g di farina
-
½ cucchiaino di sale
-
1 uovo sbattuto, per spennellare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
9 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 godz. 30 min
Pane paesano
3 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Barrette ai frutti di bosco
1 godz.
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Fonduta moitié-moitié
20 min
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Pollo con couscous
45 min
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min