Urządzenia i Akcesoria
Cuchaule (Pane allo zafferano)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 fette
Składniki
-
70 g di zucchero
-
50 g di burro in Stücken
-
1 cucchiaino di miele
-
300 g di latte
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (30 g), sbriciolato
-
1 bustina di zafferano in polvere (190 mg)
-
500 g di farina
-
½ cucchiaino di sale
-
1 uovo sbattuto, per spennellare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
9 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane rustico
2 godz.
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Torta ai frutti rossi
1 godz. 15 min
Involtini estivi
30 min
Crostata di formaggio Gruviera
50 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane paesano
3 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min