Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolle, tagliate a metà
- 50 g di burro, non salato
- 300 g di barbabietole crude, pelate, a cubetti (2 cm)
- 500 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
lub 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale in pasta - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 150 g di panna
- 4 cucchiaini di rafano fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1091 kJ / 261 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3 Std.
Insalata di lenticchie
30 Min
Panini al müesli (dolci)
Keine Bewertungen
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 Min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 Min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Torta salata di spinaci
55min
Hummus alla barbabietola
10 Min
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Minestra di carote e menta
35 Min