Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 piezas
Składniki
-
330 g de agua
-
1 cucharadita de levadura seca instantánea, (4 g)10 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
aceite para engrasar
-
500 g de harina de fuerza, y un poco más para trabajar500 g de harina de trigo y un poco más para trabajar
-
1 ½ cucharadita rasa de sal
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan brioche
14 godz.
Mantequilla
2 godz.
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Pan pita
1 godz. 40 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan pita
1 godz. 50 min
Pan artesanal TM6
5 godz.
Pan de brioche
5 godz.
Pan blanco
1 godz. 40 min
Bolillos caseros
1 godz. 40 min