Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de crema de mantequilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 receta completa
Składniki
-
400 g de azúcar glass
-
200 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente, cortada en cubos
-
15 g de leche
-
1 cucharadita de vainilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
2 g
Kalorie
12579 kJ /
2995 kcal
Tłuszcz
163 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
401 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel double fudge
3 godz.
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Glaseado blanco
2 godz.
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Galletas de Pascua
50 min
Ganache de chocolate
15 min
Helado de vainilla
12 godz.
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Glaseado de azúcar glass
10 min
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min