Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de azúcar refinada, o al gusto
- 900 g de crema (35% grasa)
- 8 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla, sólo las semillas
- azúcar, para espolvorear
- 350 g de frutas, tropicales (p. ej. mango, kiwi, piña, pitaya, etc.), en cubos (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1991 kJ / 474 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Mousse de cilantro
2u. 20min
Pay de manzana casero
2u. 20min
Crème brûlée de café TM6
15min
Puré de papa y poro
40min
Pay de limón helado con merengue italiano
5h 10min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Scones de mí para tí
30min
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3 Std.
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Tarta de maracuyá
4h
Crema batida insuperable
30min
Pannacotta
6 Std. 15 Min