Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de mantequilla sin sal, cortada en cubos y al tiempo
- 225 g de leche
- 60 g de azúcar
- 10 g de levadura seca instantánea
- 6 huevos
- 2 cditas de sal fina
- 500 g de harina de trigo
- 1 huevo batido, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2037 kJ / 485 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 57.6 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Pan de leche (método Tangzhong)
2h 35min
Baguette
3h 45min
Pan de leche
2h 20min
Pan de caja blanco
2h
Bollitos para la cena
1u. 40min
Rosca de Reyes
3h
Brioche
5 godz.
Focaccia - Demo presentadores
35min
Biscotti de chabacano y pistache
1h
Jocoque casero
15 Std.
Pan de caja
2h 30min