Urządzenia i Akcesoria
Pan brioche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
10 rebanadas
Składniki
-
300 g de mantequilla sin sal cortada en cubos y al tiempo
-
225 g de leche
-
60 g de azúcar
-
10 g de levadura seca instantánea
-
6 huevos
-
2 cditas de sal fina
-
500 g de harina de trigo
-
1 huevo batido, para barnizar
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
11.1 g
Kalorie
2037 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
57.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan artesanal TM6
5 godz.
Brioche de queso de cabra y arándanos TM6
2 godz.
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Masa para pay
40 min
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan de brioche
5 godz.
Bisquets
40 min
Trenza de pan de leche
2 godz. 20 min
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Bolillos caseros
1 godz. 40 min