Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du riz au jasmin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
200 - 400 g de riz au jasmin
-
300 - 580 g d'eau
-
10 - 20 g d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cuisson du riz jasmin
35 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 min
Cuire du riz long complet
55 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pâtes
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min