Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 140 g di burro a pezzi
  • 260 g di farina tipo 00
  • 1 tuorlo
  • 120 g di zucchero di canna
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
  • 500 g di vino dolce tipo Passito
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di bacche di goji

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 13.5 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 2124.6 kJ / 507.8 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Węglowodany 62.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...