Wersje kompatybilne
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 62.2 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 13.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2u. 20min
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2 Std. 45 Min
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6h 25min
Crumble alle fragole
40min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2h
Crème caramel (TM6)
4h
Blinis con prosciutto di Praga
1 Std.
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 Std. 30 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Caramello liquido
35min