Urządzenia i Akcesoria
Läckerli di Basilea
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pezzi
Składniki
-
180 g zucchero
-
100 g di mandorle pelate
-
200 g di miele
-
240 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
-
¼ cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
-
1 cucchiaino di cannella in polvere
-
100 g di scorza di arancia candita
-
4 ½ cucchiai di acqua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
321.7 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Semplice e naturale
20 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Biscotti di linz
3 godz. 15 min
Cupcake Cappuccino
50 min
Crema al sidro dolce
Brak ocen
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Panini allo yogurt con sesamo
1 godz. 30 min
Meringata al limone
2 godz. 30 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Lassi di mango
5 min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min