Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de petits-beurre
- 120 g de beurre, à température ambiante
- 120 g de sucre glace
- 2 c. à soupe de rhum
- 3 c. à soupe de café corsè, froid
- 1 c. à soupe de cacao
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 228 kJ / 55 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace au citron
12 Std. 30 Min
Viande aux légumes accompagnée de riz
15 Min
Pain Bannock
45 min
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3h
Coleslaw au Découpe-Minute
10min
Couronne fruitée
Brak ocen
Profiteroles
2h 15min
Glace à la noisette
5h 20min
Glace au caramel
9 Std.
Fondant
1 godz. 10 min
Sorbet à la Piña colada
30 min
Crème glacée au chocolat
12h