Urządzenia i Akcesoria
Pâte à choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 morceaux
Składniki
-
150 g d'eau
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
1 pincée de sel
-
10 g de sucre (opcjonalnie)
-
120 g de farine
-
3 œufs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème anglaise
15 min
Crème pâtissière
15 min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Génoise
1 godz. 50 min
Pâte feuilletée, rapide
2 godz.
Crème pâtissière
15 min
Pâte à chou
2 godz.
Pâte feuilletée express
2 godz.
Meringue
10 min
Îles flottantes
40 min
Glace vanille au caramel salé
14 godz.