Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 La recette complète
Składniki
-
500 g de lait
-
70 g de sucre en poudre
-
60 g de farine de blé
-
2 œufs
-
2 jaunes d'œufs
-
1 gousse de vanille
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Sód
445 mg
Białko
47 g
Kalorie
4980 kJ /
1188 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
131 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Génoise
1 Std. 50 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Crème anglaise
15 Min
Sauce béchamel
15 Min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 Std. 30 Min
Pâte à choux
2 Std.
Génoise
1 Std. 50 Min
Pâte à chou
2 Std.
Sauce béchamel
15 Min
Meringue
10 Min
Purée de pommes de terre
45 Min
Purée de pomme de terre
50 Min