Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso Gruyère, en trozos (opcjonalnie)
Pasta
- 75 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 150 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
Relleno
- 200 g de cubos de tocino
- 4 huevos
- 50 g de leche
-
100
g de crème fraîche
lub 100 g de crema ácida - ¼ cucharadita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto con parmesano
30min
Quiche de setas con guajillo
1h 30min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Quiche lorraine
45min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1h 45min
Quiche Lorraine
1h 20 min
Quiche de flor de calabaza
1h
Tapenade de aceitunas negras
5 Min
Pasta quebrada (para quiche)
7min
Salsa bechamel
15min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h