Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de azúcar
- 100 g de azúcar glass
- 4 claras de huevo
- 4 gotas de jugo de limón
- 2 pizca de sal
- 2 vainas de vainilla
- 600 g de leche
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 6 yemas de huevo
- 2 mangos, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3074 kJ / 732 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nieve de guanábana y mango
5h
Café dalgona Irlandés
10min
Gelée de mango
15min
Helado de chocolate
12 godz.
Martini de mango y blueberry
5min
Sorbete de mango y chile cascabel
2h
Helado de vainilla y fresa
12 godz.
Helado de chocolate
8 godz. 30 min
Fresas con crema de coco
40min
Helado de yogur de fresa
13 Std.
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5h
Sorbete de frutos rojos y yogur
40min