Torta al cioccolato e frutta secca (senza glutine)

4.7 112 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Torta al cioccolato e frutta secca
  • 6 uova
  • 100 g di mandorle
  • 100 g di gherigli di noci
  • 100 g di nocciole sgusciate
  • 20 g di cacao amaro in polvere
  • 80 g di zucchero
  • 150 g di burro morbido a pezzi + q.b.
Crema alle nocciole e cacao
  • 100 g di zucchero a velo
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 50 g di crema di nocciole senza glutine
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile
  • frutta secca mista sgusciata q.b.

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 409.3 kcal / 1712.4 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Sód 75 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...