![Cuisson des pâtes Cuisson des pâtes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c170a938-5348-4bf2-b7f2-37bcbf0147bb/Derivates/5594e380-faae-4f9d-a1f3-f382b31ca670.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches, courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1164 kJ / 278 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
-
Mix and Match - Batchcooking 27 Przepisów, Francja
Alternatywne przepisy
Thé à la menthe
25 Min
Citronnade
5 Min
Cuisson des pâtes
25 Min
Cuisson des œufs
20 min
Œufs sur le plat vapeur
15 min
Coquillettes express
30 min
Cuisson du riz
25 Min
Cuisson des œufs
20 min
Coquillettes express
15 min
Rissoler 250 g de crevettes
15 min
Nectar de fruits
10 Min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 Min