Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des pâtes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
1200 g d'eau
-
1 ½ c. à café de sel
-
320 g de pâtes sèches courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Mix and Match - Batchcooking
27 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cuisson des pâtes
25 min
Chapelure
5 min
Oignons hachés
5 min
Rissoler 250 g de crevettes
15 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des œufs
20 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Coquillettes express
15 min
Coquillettes express
30 min
Blé à l'indienne
20 min
Œufs sur le plat vapeur
15 min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 min