Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 80 gramů sójové omáčky
- 50 gramů rýžového vinného octa
- 50 gramů medu
- 100 gramů pomerančového džusu
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 2 stroužky česneku
- 1 špetka chilli, drceného, sušeného
- 4 čerstvé filety z lososa (cca 400 gramů)
Losos s fazolkami
- 500 gramů vývaru
- 300 gramů rýže
- 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje, na vymazání
- 4 jarní cibulky (cca 120 gramů)
- 400 gramů zelených fazolových lusků
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2695 kJ / 643 kcal
- Białko
- 29.25 g
- Węglowodany
- 87.5 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 1.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35 dk
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45 dk
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 dk
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1sa 25 dk
Losos s rajčatovým glazé, brokolicí a rýží basmati
40 dk
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 dk
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 dk
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 dk
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 dk