![Yogur de nuez de la india con vainilla TM6 Yogur de nuez de la india con vainilla TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a0bbe98-e5f6-4832-9fee-694dc2dfbdc8/Derivates/33609ba7-2b63-444d-a143-c78a8f52165b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de nuez de la india
- 400 g agua, y un poco más para remojar las nueces
- 1 ½ cdita de esencia de vainilla
-
40 - 60
g de miel de maple
lub 40 - 60 g miel de agave - ½ cdita de agar agar
- 1 pizca de sal
- 300 g de agua fría
- 1 cdita de goma guar
- 1 sobre de fermento láctico, use la cantidad indicada en el empaque (ver tip)
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 712 kJ / 170 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema Ácida vegana
10 min
Queso Panela vegano
10 min
Queso crema de almendras
20min
Catsup
1j
Yogur de coco (vegano) TM6
12 Std. 25 Min
Crema dulce vegana
15 min
Queso Parmesano vegano
5 menit
Queso Provolone vegano
2 Std. 15 Min
Queso Ricotta vegano
5 menit
Leche de almendras
12j
Quiche vegano de hongos
1 Std. 15 Min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3 Std.