Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g coentros
- 500 g água
- 6 ovos
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 90 g azeite
- 20 g vinagre
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g feijão-frade cozido e escorrido
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatada de bacalhau
55min
Meia-desfeita da avó Anica
35min
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10min
Salada de grão e bacalhau
1h
Salada de feijão, abacate e atum
20min
Salada russa de bacalhau
55min
Salada de massa e grão
25min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30min
Salada de arroz e atum
1h
Bacalhau com grão e broa
45min
Salada-russa
50min