Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g coentros
- 500 g água
- 6 ovos
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 90 g azeite
- 20 g vinagre
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g feijão-frade cozido e escorrido
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salada-russa
50min
Salada de arroz e atum
1h
Sopa de nabiças e feijão branco
35min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min
Salada de massa grega
30min
Arroz de frango com ervilhas
45min
Salada de fusilli com calamares
50min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Salada de grão e bacalhau
1h
Salada de grão com vinagreta de pimentos
5min
Meia-desfeita da avó Anica
35min
Roupa velha
25min