
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Wholemeal Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
20 slices
Składniki
-
butter for greasing1 Tbsp
-
semolina for dusting2 Tbsp
-
spelt grains250 g
-
water1250 g
-
dark treacle (opcjonalnie)10 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
sunflower seeds100 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
98 kcal /
409 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
German Bread
4 godz. 15 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Yoghurt Bread
2 godz.
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6 godz. 40 min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Seedy Wholemeal Bread
1 godz. 35 min
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min