Urządzenia i Akcesoria
Egg Free Pasta
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
semolina, durum wheat250 g
-
pasta flour plus extra for dusting150 g
-
water cold, plus extra for cooking pasta150 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
olive oil2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Danish Pastries
1 godz. 15 min
Apple Tart (TM5)
1 godz.
Lemon Curd
5 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Oat Milk
1 godz. 10 min
Tom Yum Paste
45 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Chocolate syrup
20 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min
Mini Fougasse
5 godz.