Pâtes fraîches

5.0 50 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 200 g de farine de blé et plus pour fariner
  • 2 œufs (53-63 g chacun)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
  • de l'eau
  • du sel (environ 1 c. à café de sel par litre d’eau)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1049 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...