Urządzenia i Akcesoria
Pâtes fraîches
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
200 g de farine de blé et plus pour fariner
-
2 œufs (53-63 g chacun)
-
1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
-
de l'eau
-
du sel (environ 1 c. à café de sel par litre d’eau)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meringues fantômes
12 godz. 25 min
Pâtes fraîches
1 godz.
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Pain au lait
2 godz. 20 min
Mayonnaise
5 min
Pâte à chou
2 godz.
Pâte feuilletée express
2 godz.
Pâte brisée
5 min
Sauce béchamel
15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min