![Pâtes fraîches Pâtes fraîches](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C5053AED-32E1-4A02-BA34-2328C56BEC08/Derivates/A7E1056C-84F0-40FD-B13F-0B7F4D58F7C9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de blé, et plus pour fariner
- 2 oeufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- du sel (environ 1 c. à café de sel par litre d’eau)
- de l'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Purée de pomme de terre
50min
Pâte brisée
5min
Meringues fantômes
12h 25 min
Chutney d'oignon rouge
24h
Pain au lait
2h 20min
Spaghetti carbonara
40min
Mayonnaise
5min
Pâte feuilletée express
2h
Pâte brisée sucrée
1óra 50p
Pâtes fraîches
1h
Baguette
3h 45min
Effiloché de porc aux petits pains vapeur
3 godz.