Pâtes fraîches

Pâtes fraîches

5.0 46 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et plus pour fariner
    200 g
  • oeufs (53-63 g chacun)
    2
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe
  • du sel (environ 1 c. à café de sel par litre d’eau)
  • de l'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 251 kcal / 1049 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...