Urządzenia i Akcesoria
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Creole Seasoning
-
paprika2 ½ tbsp
-
fine sea salt2 tbsp
-
garlic powder2 tbsp
-
ground black pepper1 tbsp
-
onion powder1 tbsp
-
cayenne pepper1 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
dried thyme1 tbsp
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
-
all-purpose flour4 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces (½ in.)4 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
brown sugar3 oz
-
unsweetened shredded coconut1 oz
-
raw medium shrimp, peeled and deveined16 oz
-
chicken, boneless and skinless diced (½ in.)8 oz
-
olive oil½ oz
-
andouille sausage cubed (¼ in.)5 oz
-
fresh peaches pitted and quartered14 oz
-
Granny Smith apples cored, peeled, cut in eighths14 oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves1 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
celery cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
red bell pepper cut into strips (1 in.)3 ½ oz
-
green bell pepper cut into strips (1 in.)3 ½ oz
-
dried bay leaves3
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce1 tsp
-
1 tsp chicken stock paste, mixed with 12 oz waterchicken stock12 oz
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
white basmati rice7 oz
-
fresh tomatoes diced into pieces (½ in.)8 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
3435 kJ /
821 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Marsala
40 min
Buttercream Frosting
5 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Easy Satay Chicken
1 godz.
Leek and Potato Soup
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min