Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
TM6 TM5

Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi

4.6 (496 ocen)

Składniki

  • 60 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
  • 50 g Walnusshälften
  • 200 g Halloumi, in Scheiben (ca. 1 cm)
  • 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
  • 40 g Balsamico, hell
  • 40 g Aprikosenkonfitüre
  • 20 g Honig
  • ½ TL Salz
  • 3 Prisen Pfeffer
  • 200 g Babyspinat, frisch

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1821 kJ / 435 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy