![Bollo vegano para hamburguesa Bollo vegano para hamburguesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3FA4E5AB-7DA7-4DD9-A094-9A6884AB7A0B/Derivates/EDB8B516-D5B4-40BD-9B7F-9CA103ADC015.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 g de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 405 g de agua
- 30 g de leche de soya, y un poco más para barnizar
- 50 g de aceite de oliva
- 770 g de harina
- 15 g de sal fina
- semillas de ajonjolí negro
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2213 kJ / 527 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 105 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche condensada vegana
1ч. 10 мин.
Rollitos veganos de crema de naranja
3 Std. 50 Min
Yogur de nuez de la india con vainilla TM6
16 godz.
Mantequilla vegana
5 min
Queso Ricotta vegano
5 min
Brownie vegano
40min
Hot cakes veganos
20min
Crema Ácida vegana
10 min
Hamburguesa veganas
45min
Queso Parmesano vegano
5 min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Pesto sin lácteos
5 min