Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dýňové dužiny, na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 4 vejce
- 350 gramů podmáslí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého, plus 2 špetky na dip
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 250 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
30
gramů dýňových semínek
lub 30 gramů slunečnicových semínek - 200 gramů tučného tvarohu
- 200 gramů zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2158 kJ / 516 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koláč s dýní a mletým masem
1 Std. 45 Min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1h
Čočkové stew s pancettou
1h
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Koláč s dýní a sušenou šunkou
2 Std. 5 Min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Kukuřičné placičky
30 min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1h
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20min
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min