Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
- 200 gramů dýňové dužiny, na kousky
- 130 gramů cibule, napůl
- 4 vejce
- 350 gramů podmáslí
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého, plus 2 špetky na dip
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 250 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
30
gramů dýňových semínek
lub 30 gramů slunečnicových semínek - 200 gramů tučného tvarohu
- 200 gramů zakysané smetany
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2158 kJ / 516 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňové karbanátky se špaldou
1h 40min
Gratinované cukety a rajčata
1h
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Okurkovo-šunkové palačinky
1 godz. 10 min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 godz. 20 min
Kakaovo-avokádový koláč
1h 15min
Papriky plněné směsí tvarohu a cuket
1h 5min
Mušličky s dýní a slaninou
30 min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1 godz. 20 min
Banánovo-arašídové cookies (bez lepku)
1h 40min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1h
Ratatouille
40 min