Dýňová frittata s petrželovým dipem
TM31 TM5 TM6

Dýňová frittata s petrželovým dipem

3.9 (7 ocen)

Składniki

  • 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
  • 200 gramů dýňové dužiny, na kousky
  • 130 gramů cibule, napůl
  • 4 vejce
  • 350 gramů podmáslí
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého, plus 2 špetky na dip
  • 2 špetky muškátového oříšku, mletého
  • 250 gramů hladké mouky
  • ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 30 gramů dýňových semínek
    lub 30 gramů slunečnicových semínek
  • 200 gramů tučného tvarohu
  • 200 gramů zakysané smetany
  • ½ čajové lžičky kmínu, mletého

Wartości odżywcze
na 1 porce
Kalorie
2158 kJ / 516 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
58 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy