Frango na Púcara

Frango na Púcara

4.6 199 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • dentes de alho
    2
  • manteiga
    30 g
  • frango cortado em pedaços (aprox. 1200 g)
    1
  • chalotas cortadas ao meio
    6
  • bacon cortado em tiras
    100 g
  • tomate em pedaços
    600 g
  • vinho do Porto
    20 g
  • aguardente
    20 g
  • vinho branco
    100 g
  • mostarda
    20 g
  • sal
    2 c. chá de
  • malagueta seca
    1

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 484 kcal / 0 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...