![Bollo vegano de jitomate deshidratado Bollo vegano de jitomate deshidratado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04558F0C-FC13-46F9-AE1E-66207B424CE3/Derivates/CC62EC24-F7A4-4C60-989B-3978027AE616.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 g de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 405 g de agua
- 30 g de leche de soya, y un poco más para barnizar
- 60 g de jitomate deshidratado en aceite
- 40 g de aceite de los jitomates deshidratados
- 770 g de harina
- 15 g de sal fina
- semillas de ajonjolí negro
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1844 kJ / 439 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 84 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tinga de setas
25min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 godz. 30 min
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 godz. 20 min
Latte de cúrcuma
15 Min
Queso Panela vegano
10 min
Entomatadas de jamaica
50 min
Bollo vegano para hamburguesa
1 godz.
Queso Cheddar vegano
12sa 15 dk
Queso Provolone vegano
2 godz. 15 min
Hot cakes veganos
20min
Galletas de matcha
1 godz. 10 min
Pozole de setas
1 godz.