Fondant au chocolat de La Baule

Fondant au chocolat de La Baule

4.4 201 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
6 parts

Składniki

  • de sucre de canne
    145 g
  • d'œufs (3-4 œufs env.)
    160 g
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de farine de blé
    20 g
  • de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
    115 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    140 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 440.5 kcal / 1839 kJ
Białko 4.7 g
Tłuszcz 29.2 g
Węglowodany 40.5 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...