Fondant au chocolat de La Baule
TM6 TM5 TM31

Fondant au chocolat de La Baule

4.4 (191 ocen)

Składniki

  • 145 g de sucre de canne
  • 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
  • ¼ c. à café de sel
  • 20 g de farine de blé
  • 115 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
  • 140 g de beurre demi-sel, en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1839 kJ / 440.5 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
40.5 g
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy