Fondant au chocolat de La Baule

Fondant au chocolat de La Baule

4.4 205 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz.
6 parts

Składniki

  • 145 g de sucre de canne
  • 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
  • ¼ c. à café de sel
  • 20 g de farine de blé
  • 115 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 140 g de beurre demi-sel en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 4.7 g
Kalorie 1839 kJ / 440.5 kcal
Tłuszcz 29.2 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...