Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 145 g de sucre de canne
- 160 g d'œufs (3-4 œufs env.)
- ¼ c. à café de sel
- 20 g de farine de blé
- 115 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1839 kJ / 440.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 29.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40min
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 Min
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Fondant chocolat en robe de fruits
3h 45min
Moelleux au chocolat
55 min
Cookie géant
40min
Fondant minute au chocolat
20 Min
Moelleux au chocolat au lait
1 Std.
Petits coulants au chocolat
20 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Gâteau au chocolat
45min