Saltear carne de peru em tiras
TM6

Saltear carne de peru em tiras

4.7 (34 oceny)

Składniki

  • 20 g azeite
    lub 20 g óleo vegetal
  • 1 dente de alho
    lub 20 g cebola cortada em lâminas
  • 250 g perna de peru s/ pele e s/ osso, cortada em tiras (1.5x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha
    lub 250 g bife de peru cortado em tiras (1.5x3-4 cm aprox.), seca com papel de cozinha

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
784.4 kJ / 187.6 kcal
Białko
23.2 g
Węglowodany
1.6 g
Tłuszcz
9.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
0.1 g
Sód
1220.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy