Risotto de verduras

Risotto de verduras

4.6 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones

Składniki

  • 50 g de queso parmesano
  • 150 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 150 g de mezcla de verduras (zanahoria, poro, apio) en rodajas
  • 150 g de champiñones rebanados
  • 100 g de tocino ahumado rebanado en trozos
  • 900 g de agua
  • 20 g de vino blanco
  • 300 g de arroz arborio
  • 1 cubo de caldo
  • 40 g de mantequilla con sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0 mg
Białko 11.7 g
Kalorie 1431 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...