![Risotto de verduras Risotto de verduras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E49502D-42E3-4B1B-A130-AD457AEBCC6E/Derivates/F876AFD7-2FC0-40D3-A6EF-D7410C2A5002.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de mezcla de verduras, (zanahoria, poro, apio) en rodajas
- 150 g de champiñones, rebanados
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos
- 900 g de agua
- 20 g de vino blanco
- 300 g de arroz arborio
- 1 cubo de caldo
- 40 g de mantequilla con sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1431 kJ / 340 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa versátil
40 min
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40 min
Salsa bechamel
15 min
Risotto de calabacita
25 min
Salsa blanca italiana
20 min
Pastel de pollo
30 min
Gratinado de bacalao, espinacas con crema de zanahoria y calabacitas
1h
Mousse de chocolate
3sa 20 dk
Crema de verduras
35 min
Crema de verduras
20 min
Guiso de arroz, lentejas y espinaca
50 dk
Risotto con uvas y champiñones
50 dk